Segueix-nos F Y T R

Més de 50 persones participen en la segona activitat de 'Basuralesa' celebrada a Es Carnatge

Imatge de la segona activitat de 'Basuralesa' celebrada aquest dissabte a Es Carnatge. | Ajuntament de Palma

| | Palma |

Més de 50 persones han participat aquest dissabte en la segona l'activitat de neteja i conscienciació 'Basuralesa', organitzada per l'Ajuntament de Palma i que s'ha celebrat a Es Carnatge.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el director general d'Accessibilitat, Toni Martín i el coordinador de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Enrique Viéitez, també ha participat en aquesta segona jornada de l'activitat.

Aquesta actuació, que es duu a terme amb joves del programa SOIB Reactiva i en la qual han col·laborat també els voluntaris de Protecció Civil, ha consistit en una xerrada informativa sobre les tasques de preservació ambiental i manteniment que es fan a Es Carnatge i, posteriorment, un taller de recollida de deixalles.

Per tal d'evitar la concentració de persones, s'ha destacat des del Consistori, aquesta activitat s'ha realitzat en dos torns, un a les 09.00 i l'altre a les 10.30 hores.

Respecte a què són les jornades de 'Basuralesa', Cort ha explicat que la seva finalitat és desenvolupar una consciència sostenible i canviar els hàbits de la ciutadania de Palma a fi de millorar la preservació dels espais naturals. D'aquesta manera, ha recordat l'Ajuntament, ja es va realitzar un taller de conscienciació i recollida de deixalles en el bosc de Bellver el passat 3 d'abril.

Amb tot, l'activitat 'Basuralesa' forma part del conjunt d'activitats d'educació ambiental dirigides a infants i veïns de Palma que està realitzant aquests mesos l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat i que tenen com a finalitat contribuir a la preservació de la biodiversitat urbana i els espais naturals mitjançant activitats lúdiques dirigides a escoles, associacions i a la ciutadania.

+ VIST