Segueix-nos F Y T R

Sonia Vivas escriu una carta oberta a la Policia Local de Palma

|

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha publicat al seu compte de Twitter una carta oberta dirigida a la Policia Local de Palma després de la polèmica per la festa il·legal al quarter de Sant Ferran.

Entre els assistents a la festa hi havia els agents Rafel Puigrós, Alberto Juan Llaneras i Carlos Vallecillo. Puigrós i Llaneras varen ser condemnats pel cas de coaccions i homofòbia contra Sonia Vivas. El primer a tres anys i cinc mesos de presó i el segon a un any i tres mesos de presó. Carlos Vallecillo també va ser condemnat a un any de presó per girar la càmera quan s?estava enregistrant l?agressió a un detengut al 2015.

Coincidint amb el Dia de la Visibilitat Lèsbica, 26 d'abril, Vivas es dirigeix en la carta a tots aquells que sembren la por dins i fora, a tots els qui la varen deixar de costat, tots els qui varen fer el muntatge policial i tots els qui el justificaren, a tots els qui l'han insultada, vexada, discriminada i acosada, per a agrair-los que pinten la veritat de tot el que ella ha patit.

La carta acaba amb un missatge de fortalesa: «Esperàveu que m'enfonsés, que emmalaltís, que no fos capaç de remuntar la increïble pressió de grup que vàreu exercir sobre mi. I ara la meva veritat us persegueix i us ressona com un eco. Vos heu sorprès amb la meva fortalesa i per això heu fet tot el possible per a destruir-me. Però aquí estic. Lluny d'això i malgrat haver travessat l'obscuritat més negra, haver-me deixat part dels meus millors anys pel camí i haver pagat un preu molt elevat en salut, felicitat, família i parella, aquí continuu. Mirant-vos als ulls per a recordar-vos la vostra baixesa».

+ VIST