Segueix-nos F Y T R

L'ASM dona suport als vigilants de la Intermodal i reclama que s'ampliï la plantilla de la Policia Local de Palma

|

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha fet públic aquest dijous el seu suport al col·lectiu de vigilants de la Estació Intermodal de Palma «en la seva petició de protecció jurídica i mitjans materials de defensa, davant les constants agressions i amenaces de què són objecte». Al mateix temps, reclama que s'ampliï la plantilla de la Policia Local de Palma, de forma que hi pugui destinar efectius per a reforçar la seguretat.

L'ASM recorda que la ràtio de la Policia Local de Palma, al voltant d'1,7 agents per cada mil habitants, no té en compte els milions de turistes que ens visiten i, que, segons ha denunciat el sindicat UGT, les Balears tenen un dèficit de més de 200 efectius.

«Aquesta plantilla insuficient, que té com a conseqüència tant la desprotecció de l'Estació Intermodal com la manca d'agents a la Part Forana i a les barriades de Palma, és una conseqüència més de l'espoli fiscal espanyol i la manca de finançament dels municipis, motiu pel qual l'ASM adverteix, una vegada més, que l'única solució és la independència i la constitució d'un Estat propi», han conclòs els sobiranistes.

+ VIST