Segueix-nos F Y T R

La Guàrdia Civil desallotja una dona d'un avió a Son Sant Joan per no penjar una telefonada en l'enlairament

| |

La Guàrdia Civil ha desallotjat aquest dilluns una dona, de 43 anys d'edat, d'un avió a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, per no haver atès els requeriments de la tripulació que li demanava que deixés de parlar pel mòbil durant l'enlairament de l'aeronau.

Segons ha informat la Guàrdia Civil als mitjans de comunicació, els fets han tengut lloc a les 9.00 hores, quan un avió que havia de cobrir la ruta entre Palma i Alacant i que ja es trobava a punt per a l'enlairament de l'aeroport de Son Sant Joan ha donat avís a l'Institut Armat d'un problema amb una passatgera.

La dona, segons ha explicat la Guàrdia Civil, ha decidit fer cas omís a les indicacions de la tripulació que li demanava que deixés de parlar per telèfon durant l'enlairament.

Davant d'aquesta situació, l'aeronau ha tornat a la zona d'aparcament al voltant de les 9.15 hores, on la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de treure la passatgera de l'avió.

Finalment, la passatgera del vol entre Palma i Alacant ha estat denunciada davant l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) per no atendre els requeriments de la tripulació.

+ VIST