Segueix-nos F Y T R

Entitats socials alerten de «l'especulació» amb la compra de pisos a Nuredduna

| |

Les entitats de la campanya ‘Pere Garau, molt més que Nuredduna’ han alertat aquest dimarts de «l’especulació» amb la compra de pisos del carrer Nuredduna, han assegurat que hi ha portals immobiliaris que estan anunciant «oportunitats de negoci» a la zona.

«L’entorn de Nuredduna s’ha convertit en un negoci per invertir. No és un lloc on la gent que hi viu i el seu entorn, viurà millor, sinó un lloc on poc a poc la gent d’allà és desplaçada per grans i petits inversors amb un major poder adquisitiu. Un cas de manual de gentrificació per culpa d’una inversió urbanística pública equivocada», han lamentat.

La plataforma ha recollit diversos anuncis d’immobiliaris de la zona en els quals es planteja comprar pisos com una inversió, i han acusat a l’Ajuntament de contribuir a «segregar aquest carrer» del barri de Pere Garau, «sense que suposi cap avantatge pel conjunt».

«Un projecte equilibrat i just, repartiria la inversió en altres llocs de la barriada i mantindria el transport públic en el lloc més directe i eficaç, a Nuredduna», han argumentat.

+ VIST