Segueix-nos F Y T R

Palma tanca la sortida del túnel d'Avingudes i comença la remodelació del carrer Nuredduna

|

L'Ajuntament de Palma inicia aquest dimecres les obres de conversió del carrer Nuredduna en un «eix verd» amb tot un seguit de tasques prèvies a les obres. Aquesta setmana es delimitarà el perímetre de les obres, es començaran a efectuar les primeres cates de serveis i se senyalitzaran degudament les obres.

Dimecres a primera hora del matí els departaments d'Infraestructures, Mobilitat Sostenible i Seguretat Ciutadana treballaran de forma coordinada per tal de preparar i senyalitzar els canvis als voltants del carrer de Nuredduna amb les següents actuacions:

· Tancament sortida del túnel d'Avingudes: a primera hora quedarà tancada la sortida del túnel d'Avingudes cap a Nuredduna i aquest tancament quedarà senyalitzat amb diferents cartells al llarg de les Avingudes.

· Canvi de sentit de circulació del carrer Mistral: canvi de sentit del carrer Frederic Mistral, entre el carrer Aragó i carrer Nuredduna.

· Desplaçament aturada EMT a 130 metres: a partir de dimecres queda inhabilitada l'aturada número 207 situada al mateix carrer Nuredduna i s'han senyalitzat les aturades alternatives situades a la plaça de les Columnes amb el carrer Nicolau de Pacs (aturada número 967), situada a 130 metres de Nuredduna i l'aturada situada al carrer Aragó amb Miquel Marquès (aturada número 113), situades a uns dos minuts a peu des del carrer Nuredduna. Les línies L4 (Ses Illetes-plaça Columnes), L5 (Es Rafal Nou-plaça Progrés) i L16 (Es Muntant-Mercat de Pere Garau) de l'EMT modifiquen el seu recorregut i passen a circular pel carrer Aragó i carrer Nicolau de Pacs per arribar a la plaça de les Columnes i continuar pel seu recorregut habitual.

Les obres de conversió del carrer Nuredduna en un eix verd suposen una inversió de 1.840.854 euros i la previsió és que es duguin a terme durant els propers vuit mesos. La transformació d'aquest espai en un eix verd dotarà aquest carrer d'una «fisonomia de parc amb més arbrat, un paviment continu i nou enllumenat».

+ VIST