Segueix-nos F Y T R

Open House Palma ofereix el festival arquitectònic més gran de la ciutat

|

El festival Open House es prepara per obrir les portes de més de 80 edificis emblemàtics de Palma durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre.

Els organitzadors ja han aconseguit reclutar més de 200 voluntaris per guiar les visites, però en necessiten 100 més perquè tots els immobles comptin amb guies, informadors i personal d'accés.

Per subscriure's poden fer-ho al correu electrònic voluntariat@openhousepalma.org o en la mateixa web de l'organització.

El Teatre Principal, el Círculo Mallorquín, el Centre Oceanogràfic de les Balears, habitatges socials, el far de Portopí, Casa Cladera, Ses Cent Cases o l'Hospital de Son Espases són una petita mostra de tot el que es podrà veure i visitar durant aquests dies.

L'objectiu del festival és allunyar-se de la Palma turística per demostrar que l'arquitectura, el disseny i el patrimoni de la ciutat va més enllà del barri antic i es troba en tots els seus districtes.

Des dels casals a patis tradicionals, passant per edificis d'avantguarda, immobles modernistes o habitatges socials que representen la varietat patrimonial de la ciutat.

Aquest dimecres s'ha presentat el programa del festival que permetrà la visita als edificis i, a més, s'oferiran diversos tipus d'activitats com conferències, rutes guiades a peu o en bicicleta, tallers infantils o un concurs de fotografia.

+ VIST