Segueix-nos F Y T R

Progreso en Verde demana votar a Cort la substitució dels cavalls de les galeres per unes d'elèctriques

|

El partit econanimalista vol que abans d'acabar el 2021, el consistori de Palma voti la proposta de substitució de les galeres de cavalls per galeres elèctriques, com recentment es va dur a terme a l'Ajuntament de Muro. Progreso en Verde vol que els partits que tenen representació a Cort, es deixin de bones paraules i intencions i facin la primera passa per acabar amb l'explotació dels cavalls.

El president de Progreso en Verde, Guillermo Amengual, ho té clar: «Basta ja de bones intencions, de falsos titulars i paraules Volem fets i que compleixin les seves promeses. Són molts anys de lluita per acabar amb el sofriment dels cavalls i és hora de tancar un dels episodis que més perjudica la imatge de Palma. Molts de turistes es neguen a venir després de comprovar que l'Ajuntament de Palma permet un servei turístic on s'explota als animals. Hem de ser capaços d'avançar cap a una societat moderna i empàtica amb els animals, per tant, és urgent acabar amb la tracció de sang».

Progreso en Verde lamenta que durant els darrers sis anys no s'hagi avançat cap a la protecció dels cavalls de les galeres, «tot i les nombroses promeses de MÉS, Podemos i PSOE» i adverteix del perill.

+ VIST