Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Càrregues policials a la UAB contra estudiants que volien interrompre un acte de S'ha Acabat

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest dematí, mentre aquests intentàven interrompre un acte de S'ha Acabat; una organització que s'autodefineix com a la única asociación joven constitucionalista de Cataluña. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) havia convocat la protesta per «plantar cara» al feixisme, juntament amb la Plataforma antifeixista de la UAB, entre d'altres.

L'acte, titulat 'En defensa de la llibertat', estava convocat a les 10.30 h a la plaça Cívica de la UAB, a Bellaterra. Hi estaven convidats els polítics Antonio Gallego, de Vox, Carlos Carrizosa, de Ciutadans i Josep Bou, del PP, entre d'altres.

Els estudiants han intentat entrar al recinte on es feia l'acte, trencant el cordó policial de l'entrada, recriminant «l'ofensiva masclista i feixista» que representa l'associació. Finalment, els membres d'aquesta i els convidats han marxat. Les organitzacions antifeixistes volien impedir que S'ha Acabat embrutés «el 25N amb el seu discurs d'odi», i han denunciat que anessin «protegits pels Mossos».

+ VIST