Segueix-nos F Y T R

Orgull Llonguet anima a celebrar Sant Sebastià «amb seny» i llança el mocador de la campanya 'Quin és el teu vici, Palma?'

|

L'Ajuntament de Palma ha fet pública la decisió de suspendre la revetla de Sant Sebastià. No obstant això, l'associació Orgull Llonguet han fet una crida a celebra Sant Sebastià i les llonguetades «amb seny, a casa, en la intimitat o amb un peu prudent al carrer, però sobretot no t'oblidis de lluir el teu mocador i mostrar que també ets del ViciPalma».

Com cada any, Orgull Llonguet ha posat a la venda un mocador per a dur-lo durant la celebració de la festa. Enguany, està emmarcat en la campanya 'Quin és el teu vici, Palma?' que han dut a terme a les xarxes socials per a saber «quins són els petits plaers que guarden els ciutadans».

«Promourem les llonguetades de dia 18: a bars, a casa amb llonguets fets per endur-se o comprats a qualque forn de Ciutat; i també promourem la compra del mocador per tal de lluir-lo aquests dies, el sentiment festiu i de pertinença no el tomba cap virus ni suspensió d'actes!», han explicat. El nou model de mocador es pot adquirir a la nova botiga de Melicotó (carrer Blanquerna, 32).

Comunicat d'Orgull Llonguet

«No ens amagam, ens agrada el BiciPalma, una ciutat més verda i sostenible sempre va bé, això sí, encara es poden sumar km de carril bici i també estacions: què passa amb les barriades més enllà de via Cintura?!! Però sobretot, sobretot, ens agrada el ViciPalma: la ciutat participativa, la festa autoorganitzada i sentida, trobar-nos al carrer o al bar i compartir inquietuds i ganes de passar-ho bé a parts iguals. Bé, que dels bars mítics on els joves i no tan joves varen fer caliu ja no en queda cap: lloguers abusius, permisos i llicències escassos i restrictius, crisis...

Ens agrada tant el ViciPalma que només de veure una escletxa de llum ens vàrem pensar que podríem celebrar un Sant Sebastià 2022 amb un lleuger aire prepandèmic i hem preparat aquests fantàstics mocadors».

+ VIST