Segueix-nos F Y T R

El Frente Obrero Mallorca ataca el Centre Flassaders, seu de la Regidoria de Feminisme, amb cartells masclistes

|

El Centre Flassaders, seu de la Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, ha aparegut aquest dimarts, 8M, coberta de cartells masclistes.

Els cartells són del Frente Obrero Mallorca, grupuscle espanyolista, lgtbifòbic i antifeminista que ha reivindicat l'atac amb una nota de premsa. Els pamflets fan referència a diferents polítiques com la ministra espanyola de Treball, Yolanda Díaz; la batlessa de Barcelona, Ada Colau, i la ministra espanyola d'Igualtat, Irene Montero.

Entre les dones a les quals se'ls fa referència, també trobam Samantha Hudson, a qui ja varen atacar en una altra ocasió; i la reina d'Espanya, Letizia Ortiz. Les posen totes dins un mateix sac i remarquen que el feminisme «no representa la dona obrera».

No és la primera vegada que l'organització comunista es posiciona contra el feminisme i contra la ministra Irene Montero, ja que aquesta, juntament amb Mónica Oltra, ja varen patir un escarni per part seva. A més, l'any passat en aquesta data vàrem poder veure cartells semblants a Palma i fins i tot posicionaments contra la Llei Trans.

+ VIST