Segueix-nos F Y T R

Èxit de la iniciativa pilot d'escocells florits als carrers de Palma

|

Aquesta primavera han proliferat als carrers de Palma els denominats 'escocells florits', una iniciativa de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat que consisteix a sembrar una mescla seleccionada de llavors que fa dues floracions a l'any i que té l'avantatge de requerir poc manteniment i consumir poca aigua.

«És una iniciativa del servei de Parcs i Jardins que per primera vegada arriba a Palma i que ens ha servit enguany per veure a quins punts de Palma funciona millor. Té molts avantatges ja que aporta verd a les voravies, suposa poc consum d'aigua i poc manteniment», ha explicat Angélica Pastor, regidora d'Infraestructures i Accessibilitat.

Aquesta actuació s'ha realitzat a 750 escocells situats a tots els Districtes de Palma. Així, el servei de Parcs i Jardins va triar carrers amb alineacions d'arbrat continu i de suficients dimensions, sense estacionament i amb una continuïtat visual.

La prova que s'ha dut a terme enguany ha constatat que alguns punts, com els llocs amb un carril bici delimitat o sense excessiva circulació de vianants, les flors han proliferat de forma més vigorosa.

Aquesta iniciativa pilot és especialment visible aquests dies a punts com Jacint Verdaguer, el carrer Uruguai, avinguda Picasso, Salvador Dalí o Camí dels Reis.

+ VIST