Segueix-nos F Y T R

Tot a punt per a celebrar la jornada 'Memòria i futur' al solar de la Casa del Poble de Palma

|

Aquest diumenge, 15 de maig, se celebra al carrer Reina Maria Cristina, davant el solar de la Casa del Poble de Palma, la jornada festiva i reivindicativa 'Memòria i futur'.

La trobada, segons els organitzadors, servirà per a «reivindicar la memòria democràtica d'aquest indret clau en la nostra història, així com la funció pública i l'autogestió. També aixecam la veu per posar fre a la gentrificació i turistització dels barris de Palma».

Els Amics de la Casa del Poble junt amb Associació de Veïnats Bons Aires Arxiduc i Stop Desnonaments Mallorca han preparat el següent programa:

-11.00 Assemblea.
-12.30 Ballada popular.
-14.00 Dinar obert. S'han de portar els utensilis i el menjar.
-16.30 Taula rodona 'Llavors del 15-M', amb:
Maties Garcias del Jardí d'Epicur.
Iñaki Aicart de l'Assemblea de Docents.
Shiki de Terra Nostra i l'Ecoxarxa.
Lionel Bechara de l'Ateneu l'Elèctrica i de Transitant
Miquel Àngel Cloquell, coneixedor de les cooperatives d'habitatges.
-18.30 Cercavila
-19.00 Cançó de les mares russes de Kalinka.
-20.00 Concert, amb els grups:
Los Bélmez
Sweet Poo Smell
Sangre fría

Com en les anteriors ocasions, Amics de la Casa del Poble ha assegurat que han pogut realitzar aquest acte «gràcies a l'ajut de les petites i mitjanes empreses que configuren una part vital de la identitat i del teixit comercial del barri». Així, han possibilitat aquesta trobada: el Bar Venècia, la instal·ladora Dinamo Electric, Don Balear, la farmàcia Alomar i els sindicats UOB i STEI.

Reunió amb Aina Calvo

D'altra banda, Amics de la Casa del Poble ha explicat que aquest dilluns, 16 de maig, es reuniran amb Aina Calvo, delegada del Govern espanyol a les Balears, per a tractar les possibles solucions que es poden aportar des de l'Estat en la recuperació del solar de la Casa del Poble de Ciutat.

+ VIST