Segueix-nos F Y T R

L'EMT oferirà un servei especial la nit de Sant Joan

| |

L'Empresa Municipal de Transport de Palma (EMT) ha posat en marxa un servei especial durant la nit de Sant Joan per afavorir els desplaçaments en transport públic cap a les platges durant l'horabaixa i la matinada d'aquest dijous.

L'Ajuntament de Palma ha detallat que durant tot el vespre es reforçaran les línies L35, Aquarium-Plaça de la Reina, i la L25, s'Arenal-Plaça de la Reina, per incrementar la capacitat durant l'horabaixa i que durant la nit hi hagi una freqüència de 30 minuts.

Aquestes dues línies, que habitualment acaben el seu recorregut a les 00.30 hores i comencen a les 06.00 hores, faran una aturada en la plaça Espanya, des d'on es podrà connectar a la xarxa de NitBus, que aquest dijous, vigília de festiu, preveu estar plenament operativa.

A més, la xarxa de NitBus està formada per quatre línies que donen servei tots els divendres i dissabtes i vigílies de festiu, entre les 23.30 hores i les 06.30 hores. Aquestes línies són la N1, que uneix la Porta del Camp amb el Passeig Marítim; la N2, des de Can Blau fins a Can Valero; la N3, que uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb s'Indioteria, i la N4, que surt de Son Bonet i arriba fins a Santa Catalina i Plaça Progrés.

+ VIST