Segueix-nos F Y T R

Els Borbons tornen a ocupar Marivent aquest estiu i hi rebran els súbdits el 4 d'agost

| |

Els Reis espanyols oferiran dijous que ve, 4 d'agost, a partir de les 21.00 hores, la 'recepció a la societat balear' al Palau de Marivent, que serà per primera vegada escenari d'aquest esdeveniment.

Així, malgrat que altres anys aquesta cita ha tengut lloc al Palau de l'Almudaina i que s'havia comentat que aquest estiu es podria dur a terme al Castell de Bellver, els Borbons han decidit finalment celebrar-la al Palau de Marivent que ocupen cada estiu.

Felipe VI iniciarà la seva agenda a Mallorca aquest divendres, amb diferents audiències al Palau de l'Almudaina, amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, el president del Parlament, Vicenç Thomas, el batle de Palma, José Hila, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. Per la seva banda, Letizia Ortiz assistirà a la clausura de la 12a edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest, que se celebrarà al Centre Cultural La Misericòrdia.

La cita entre Felipe IV i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, tendrà lloc dimarts, 2 d'agost, al Palau de Marivent.

Relacionat
+ VIST