Segueix-nos F Y T R

Unanimitat al ple del Consell per impulsar el turisme a l'interior de Mallorca durant l'hivern

El conseller electe Pere Soler ha defensat aquest dijous al ple del Consell una iniciativa per «desestacionalitzar i allargar la temporada turística» als municipis de l'interior de Mallorca.

Soler ha assegurat que «durant els mesos d'hivern, a l'interior de l'illa hi ha activitats atractives, culturals, gastronòmiques, tradicionals... però el 70% de l'activitat hotelera està tancada». «Si volem intensificar la desestacionalització, una opció és anar cap a la deslocalització, amb una estratègia global, per derivar l'activitat turística a la Mallorca interior els mesos d'hivern», ha afegit.

Per tal de revertir aquesta situació i combatre la desigualtat econòmica entre la capital, els pobles costaners i els d'interior, el conseller ha considerat que és primordial comptar amb «plans estratègics com millorar l'activitat aèria els mesos d'hivern, impulsar l'adequació de les instal·lacions i edificacions dels establiments turístics de la Mallorca interior a les condicions climàtiques hivernals, i confeccionar i promocionar programes i activitats».

Per acabar amb la seva compareixença, Soler ha defensat que «vertebrar la nostra illa i combatre la desigualtat entre els municipis ha de ser una de les prioritats del Consell» i ha agraït la unanimitat de tots els grups.

+ VIST