Segueix-nos F Y T R

Cort confia que les benzineres d'Avingudes i Progrés acatin l'ordre de tancament i el conflicte es resolgui ràpid

|

El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha expressat la seva confiança que «en les pròximes setmanes» pugui quedar resolt el conflicte de les benzineres de les Avingudes i plaça Progrés. Jarabo ha recordat que la propietat està en termini per a fer noves al·legacions després de rebutjar el jutjat contenciós administratiu les mesures cautelars sol·licitades per l'empresa per a continuar operant.

Les dues benzineres duen des del 2008 operant com centre de repostatge sense llicència davant la inacció de l'Ajuntament. Aquest novembre Cort notificà a les dues entitats que se'ls exigia el cessament de l'activitat econòmica i el tancament dels establiments, i les empreses interposaren un recurs sol·licitant un període per a poder garantir un tancament adequat.

A principis de març, el jutjat va donar la raó a l'Ajuntament, que ha manifestat la intenció d'executar el tancament de les benzineres davant la denegació de les mesures cautelars. Des d'aquell dia, les estacions tenien un termini de vuit dies per a abandonar els respectius espais, però des de Cort van evitar parlar de temps exactes i van explicar que obrarien de bona fe, perquè entenien que «es necessita temps per a recol·locar els treballadors».

Jarabo ha assenyalat que està havent-hi contactes tant amb la propietat com amb els seus representants legals i que són coneixedors de la situació en relació a les sancions a què s'enfronten. «Esperem no haver d'arribar a la devolució forçosa de l'espai públic», ha afegit el portaveu municipal.

+ VIST