Segueix-nos F Y T R

Cort anuncia la licitació del servei de bar i cafeteria i l'obertura d'una botiga al Castell de Bellver

|

El tinent de batle de Turisme i Cultura, Javier Bonet, ha visitat aquest dilluns les dependències del Castell de Bellver, acompanyat del coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, i els directors generals de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, i Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal.

La conservadora de la fortificació, Magdalena Rosselló, ha rebut els responsables de l’àrea de Cultura de Cort i els ha guiat per un recorregut a través del castell i cadascun dels seus espais. Després de la visita, el regidor ha expressat la intenció de «reivindicar la seva condició d’equipament cultural emblemàtic, íntimament vinculat a la història i l’evolució de Palma».

Bonet ha exposat l'objectiu de renovar el contingut museístic del castell, actualitzant la seva oferta com a centre d’exposicions, i ha anunciat la pròxima licitació del servei de bar i cafeteria i l’obertura d’una botiga.

Des de Cort també s'han compromès a invertir una partida econòmica destinada a condicionar els terrenys de Bellver, «perquè es troben envoltats per tanques que hi impedeixen l’accés dels visitants».

+ VIST