Segueix-nos F Y T R

La Plataforma pel Transport Públic reclama al ple de Cort que el transport públic sigui gratuït durant el 2024

|

Aquest dijous, al ple ordinari de l'Ajuntament de Palma, la Plataforma pel Transport Públic ha reclamat el manteniment de la gratuïtat del transport públic durant el 2024 i la millora d'aquest com a element per a una ciutat millor.

El membre de Palma XXI Miguel Reyero, actuant com a portaveu de la plataforma, ha expressat al ple municipal que «l'aposta per la mobilitat sostenible i el canvi necessari en el model de mobilitat ha de convertir-se en una prioritat de les polítiques públiques». «En aquest sentit, la gratuïtat del transport públic en 2023 ha estat una mesura de justícia social i climàtica que ha suposat un alleujament a l'economia de la ciutadania i un pas de gran importància per al canvi de model de mobilitat», ha afegit Reyero.

Les entitats i persones que formen part d’aquesta plataforma han reclamat també l’augment de la inversió per a millorar la qualitat i el servei del transport públic.

Cal recordar que la Plataforma pel Transport Públic, una iniciativa que aglutina organitzacions ecologistes i socials, associacions veïnals, sindicats i partits, s'ha presentat aquest mes de novembre i ja ha aconseguit 3.600 firmes en una iniciativa a Change.org per un transport públic de qualitat i gratuït en 2024.

+ VIST