Segueix-nos F Y T R

Cinc bars i restaurants de Palma es convertiran en els escenaris del Teatre de Barra 2024

| |

Un total de cinc bars i restaurants de Palma acolliran diverses representacions teatrals durant la celebració del Teatre de Barra 2024, del 26 de setembre al 24 d'octubre.

Es tracta de la 25a edició d'aquest esdeveniment de dramatúrgia que s'ha presentat aquest dilluns al Teatre Mar i Terra, espai que acollirà la final el 26 d'octubre a les 20.00 hores.

En un comunicat, l'Ajuntament de Palma ha apuntat que aquest certamen en petit format escènic està «plenament consolidat» dins del calendari cultural de la ciutat de Palma.

Les representacions tendran lloc cada dijous, a partir d'aquesta setmana, a diferents locals comercials i establiments de restauració de la barriada de Bons Aires.

En aquesta ocasió es representarà l'obra 'Capitol 2' al Bar Ca Na Mercy. És una comèdia dirigida per Alícia Garau, amb les interpretacions d'Aina Jagla i Santi Celaya.

El Bar Mavi acollirà l'obra 'Bu!', escrita i dirigida per Alfonso Morillas i amb les interpretacions de Rodo Gener i Laura Andújar, on intentaran contactar amb l'esperit d'un client mort en un bar.

'La bruixa de l'Oest' pujarà a l''escenari' de l'Hotel Arts Magna. Sota la direcció de Bernat Molina, Sofia Muñiz i Mariona Hauf seran les protagonistes d'aquesta ficció escrita i ambientada al Londres del 1969.

Al restaurant Udon es podrà gaudir de 'Blaus, marrons i grisos (Reloaded)', una comèdia policíaca interpretada per Mar Fiol i Salvador Oliva -autor també del text-, amb la direcció de Luis Venegas.

Finalment, 'Sense arsènic, per favor' representarà a La Paternal una història escrita per Joan Bennàssar, ambientada a Brooklyn i interpretada per Aina Compte i Héctor Seoane. La direcció anirà a càrrec d'Àlex Tejedor.

Les obres es representaran els dies 26 de setembre i 3, 10, 17 i 24 d'octubre, amb diverses funcions a les 19.50 hores, 20.30 hores, 21.10 hores i 21.50 hores.

+ VIST