Segueix-nos F Y T R

Les piscines municipals de Son Hugo celebren diumenge el 25è aniversari amb una jornada d’activitats

|

L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport, celebra diumenge, 29 de setembre, el 25è aniversari de Son Hugo amb una jornada de portes obertes, per a tots els públics.

Aquesta festa, gratuïta i oberta a tothom, serà un homenatge a una instal·lació esportiva de referència a Palma, seu d’importants esdeveniments esportius, bressol de nombrosos esportistes d’elit internacional i testimoni de l’esforç, de l’aprenentatge, del treball i de la constància de tots els palmesans que, diàriament, utilitzen aquestes instal·lacions.

La celebració comptarà amb un programa ple d'activitats lúdiques que es durà a terme a la piscina exterior de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores, tal com pàdel surf, piragüisme, baptisme de busseig, caça foto, estora màgica, portes obertes de waterpolo i natació artística, exhibicions o baptisme d'apnea, entre d'altres.

En finalitzar, a les 19.15 hores, el batle de Palma, Jaime Martínez, presidirà un acte de reconeixement a esportistes, clubs, tècnics, treballadors, federacions, presidents de l’IME, que han marcat la trajectòria d'aquesta emblemàtica instal·lació.

Com a colofó d’aquestes «noces de plata», l’IME ha preparat una atractiva exhibició de salts i de natació artística nocturna, acompanyada d’un espectacle de llum.

El 25è aniversari de les Piscines Municipals de Son Hugo és un esdeveniment adscrit a la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea que té com a principal objectiu promoure l’esport i l’activitat física.

L’IME organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració de la Federació Balear de Natació, la Federació d’Activitats Subaquàtiques de les Illes Balears, de Federació de Triatló de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear.

+ VIST