Segueix-nos F Y T R

Només el 0,2% dels lloguers a Palma s'ofereixen per manco de 900 euros i no n'hi ha cap per manco de 600

Agostime - Europa Press

| |

Només el 0,2% dels lloguers que s'ofereixen a Palma costen manco de 900 euros i no hi ha cap oferta per manco de 600 euros, segons dades de Fotocasa, dins del seu informe 'Impacte del bo jove segons l'oferta'.

Segons les mateixes dades, a l'Estat espanyol, l'ajuda Bo Lloguer Jove, aprovada recentment pel Consell de Ministres, arribarà de forma molt limitada als joves que visquin a les ciutats que presenten un alt preu del lloguer com són Barcelona, ​​Madrid, Palma, Sant Sebastià, Vitòria, Bilbao o Pamplona, ​​on l'oferta inferior a 600 euros i 900 euros és molt escassa o fins i tot inexistent.

Com a les edicions anteriors, un dels requisits pera sol·licitar el bo públic és que la quantia màxima del lloguer de l'habitatge no superi els 600 euros mensuals, encara que algunes comunitats autònomes podran regular aquest preu fins als 900 euros al mes. Segons les dades d'oferta del mes d'octubre del portal immobiliari, només el 6% de l'oferta d'habitatge de lloguer se situa per sota dels 600 euros i el 31% tenen preus per sota dels 900 euros.

+ VIST