Segueix-nos F Y T R

CCOO demana al batle de Palma que no limiti la participació ciutadana en els plenaris municipals

|

En ser coneixedors de la intenció de restringir la participació de la ciutadania en els plenaris municipals de l’Ajuntament de Palma únicament a les entitats declarades d’utilitat pública, i deixant a fora a altres que estan en el registre municipal d’entitats ciutadanes, des de CCOO de les Illes Balears volen manifestar:

«Que el foment de la participació dels ciutadans i les ciutadanes en els assumptes públics és un dret recollit a la Constitució espanyola i a l’ordenament jurídic.

Que limitar la participació de la ciutadania s’entén com un retrocés en la qualitat democràtica de qualsevol institució.

Que les institucions tenen el deure de fomentar el dret a la participació per a donar sortida a l’expressió de les necessitats i els desitjos de la ciutadania de manera lliure i en igualtat de condicions.

Que CCOO de les Illes Balears ha fet servir aquest dret d’intervenció en els plenaris municipals de Palma per a exposar els seus posicionaments en temes del seu interès i vol continuar podent fer-ne ús.

Per tot l’anterior, CCOO de les Illes Balears demana al batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, del PP, i a l’equip de govern de l’Ajuntament, que reconsiderin el seu posicionament i permeti de manera àmplia la participació de la ciutadania als plenaris».

+ VIST