Segueix-nos F Y T R

Batalla campal

La brega multitudinària entre dos clans gitanos es va iniciar després que un jove de 19 anys entràs a casa de la seva exparella i li prengués el seu fill de només un any i mig

| Palma |

Més de 60 agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma restabliren la pau en la monumental baralla que protagonitzaren dos clans gitanos dimecres vespre. Segons les primeres diligències, tot començà quan un jove de 19 anys acudí a cridar per telèfon la seva exparella, una al·lota de 18 anys, amb qui té dos fills, un de 8 mesos i un altre d’un any i mig, per demanar-li que li lliuràs els fills. La jove s’hi negà taxativament i l’home s’enfurismà. Sobre les 22 hores, el pare de les criatures es presentà al domicili de la víctima, a la plaça de les Columnes, amb un grup d’amics i familiars amb la finalitat d’emportar-se’n els menors. Després de forcejar amb l’excompanya sentimental, amenaçar-la i copejar-la, l’individu agafà un dels fills i se l’endugué.

Arran dels crits, diversos veïns, amics i familiars de l’al·lota sortiren i començaren una persecució pels carrers de Palma. Al carrer de Capità Cortès es registrà la primera de les bregues multitudinàries entre més de 50 persones dels dos clans gitanos. Els enfrontaments tornaren a tenir lloc al carrer Manacor, Reis Catòlics, Regal i diferents punts de Palma. Ràpidament, diverses dotacions policials prengueren posicions i aconseguiren restablir la pau. Com a resultat de la multitudinària baralla resultà detingut Francisco M.C. de 19 anys. La Policia confiscà diverses navalles ensangonades i ganivets. Els agents identificaren més de 20 persones i no descarten més detencions. Després la Policia custodià els hospitals per evitar nous conflictes. Els ferits per arma blanca són tres i molts altres patiren ferides.

+ VIST