Segueix-nos F Y T R

Brega a Cala Major

La Policia Local deté tres homes en una batalla campal entre bandes rivals a una discoteca, que va obligar a mobilitzar nombrosos agents. Després dels incidents, un dels implicats va tornar a l'establiment i n'amenaçà l'amo amb una pistola perquè retiràs la denúncia per danys materials

Alguns dels nigerians implicats hi resultaren ferits. | V.V

| Palma |

El cap de setmana ha tornat a ser calent a Cala Major. Aquesta vegada, es visqueren incidents greus entre bandes rivals dins una discoteca. A les quatre i mitja de la matinada, tots els agents disponibles del GAP (Grup d'Acció Preventiva) varen ser mobilitzats perquè es traslladassin a una coneguda discoteca de Cala Major on tenia lloc una batalla campal. Una dotzena de funcionaris, amb el suport de motoristes, acordonaren la zona i accediren a l'interior de l'establiment, que havia patit nombrosos danys materials durant la brega.

Cops de puny i potades

Alguns testimonis presencials indicaren que dues bandes rivals de subsaharians, la majoria dels quals eren nigerians, s'havien embolicat en una baralla molt violenta en la qual havien arribat a emprar botelles rompudes per agredir-se mentre es pegaven cops de puny i potades. Alguns dels implicats hi resultaren ferits i hagueren de ser atesos pels serveis sanitaris, perquè sagnaven molt. En sentir les sirenes dels efectius policíacs, molts dels participants optaren per anar-se'n, per la qual cosa només va ser possible detenir-ne tres.

Motius incerts

Els motius de la brega no han transcendit, però tots els testimonis coincidien que havia estat "molt violenta".
Gairebé dues hores després que la Policia Local s'hi desplegàs, un dels implicats tornà a la discoteca armat amb una pistola i n'amenaçà el propietari perquè retiràs la denúncia que havia interposat per danys al mobiliari. Segons explicaren fonts policíaques, a la zona hi ha tres locals nocturns on se succeeixen els incidents: un és freqüentat per romanesos, un altre per llatins i el tercer per africans. Ja fa temps que els residents de Cala Major en critiquen la inseguretat nocturna i el fet que unes bandes s'enfrontin amb unes altres per tenir el control d'aquesta àrea.

+ VIST