Segueix-nos F Y T R

Detinguts els atracadors que dispararen durant l'assalt a una farmàcia

Es tracta dels mateixos delinqüents que perpetraren robatoris al Pil·larí, el Coll d'en Rabassa i Manacor

Agents de la Policia intervingueren a la farmàcia assaltada del carrer Joan Miró. | Ferran Aguiló - V.V.

| Palma |

Agents del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local de Palma han culminat la investigació i detenció de tres perillosos atracadors als quals se'ls atribueix el robatori a mà armada de, com a mínim, quatre establiments comercials a Palma i Manacor.

Els detinguts responen a la identitat de Gianini SA, de 32 anys; Daniel R., de 35; i Casmin B., de 25, de nacionalitat romanesa. L'arrest es va produir hores després que els perillosos atracadors assaltessin la farmàcia March, situada al carrer Joan Miró, al costat de Portopi. Segons la Policia, cap a les 23.15 hores dos homes armats entraren a la farmàcia March, n'amenaçaren els empleats i s'emportaren un botí d'uns 300 euros.

Els lladres van fugir i un dels empleats va sortir després d'ells; aleshores, un dels atracadors va disparar tres trets a l'aire. Les patrulles foren alertades i es va facilitar una descripció dels sospitosos. Cap a les tres de la matinada, a l'alçada d'Avingudes, diverses patrulles de la Policia Nacional van procedir a la detenció dels sospitosos. A més, també els atribueixen els robatoris en una sala de jocs al Coll d'en Rabassa, un altre a Manacor i una farmàcia al Pil·larí.

+ VIST