Segueix-nos F Y T R

Llodrà ingressa a la infermeria de la presó

Un metge i un psicòleg examinaren ahir al centre penitenciari el presumpte homicida d'Anne Wanjiru, que està “molt tranquil”

El batle de Pollença i alguns funcionaris de l'Ajuntament, veïns i amics varen tributar un homenatge. | E.B.

| Palma |

Amb 86 anys, Miquel Llodrà s'ha convertit en el pres de més edat de la presó de Palma. El pressumpte homicida de Pollença passà la seva primera nit a la infermeria del centre penitenciari i no està previst que sigui canviat de mòdul. Les fonts policials consultades indicaren que l'extraductor de l'ONU acusat de l'homicidi d'Anne Wanjiru no té contacte "normal" amb la resta de presos i que es troba en una situació "una mica aïllada", per motius fonamentalment d'edat. Està previst que continui a l'infermeria. De fet, ahir mateix començaren els exàmens mèdics i psicològics per determinar quin és el seu estat físic i mental real.

També un educador i un treballador social s'entrevistaran amb ell, com a part del protocol que es du a terme amb qualsevol nou intern que arriba al centre. Les mateixes fonts afegiren que, de moment, Llodrà està tranquil i que el personal de la presó el vigila molt de prop, ja que la seva avançada edat li podria passar factura durant l'estada a la presó. En qualsevol cas, tot fa pensar que no el mantindran a la presó durant gaire temps, ni tampoc fins que s'iniciï el judici per la mort de la immigrant kenyana. Els seus advocats demanaren que no ingressàs a la presó i que s'adoptassin altres mesures cautelars contra ell. Però la jutgessa d'Inca no acceptà la petició i decretà presó incondicional sense fiança per Miquel Llodrà, tot i tenir 86 anys.

+ VIST