Segueix-nos F Y T R

La Policía deté a Palma a un home que buscava fa més d'un any

Els fets pels quals ha estat arrestat van tenir lloc l'abril del passat any quan va agredir un altre individu amb un "bec d'ampolla"

| Palma |

Després d'una investigació laboriosa i àrdua, la Policia Nacional ha detingut a Palma L.M.M., de 36 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i de robatori amb violència, ocorreguts fa més d'un any a una discoteca de Palma. En un comunicat, la Policia ha informat que la investigació ha durat 13 mesos i que L.M.M. va reconèixer, en el moment de la seva detenció ahir a les portes del seu domicili, ser l'autor dels delictes que se li imputen. Els fets pels quals L.M.M. ha estat detingut van tenir lloc una matinada d'abril del passat any en una coneguda discoteca del carrer de Joan Miró de Palma, quan, després de mantenir una discussió acalorada als banys del local, el detingut va agredir presumptivament un altre individu al seu rostre amb un "bec d'ampolla" i va provocar la víctima greus ferides al rostre per les quals va necessitar 25 punts de sutura i va estar a punt de perdre l'ull.

Mentre la víctima sagnava, el detingut va sostreure presumptivament a la seva víctima un penjoll d'or i va fugir del lloc. Aquell incident va ser casual i la víctima no coneixia l'agressor. Aquesta és una de les raones per les quals s'ha torbat a ser localitzat per la Policia i, a més, L.M.M., d'origen dominicà, mancava d'antecedents policials a Espanya i canviava constantment de domicili.

+ VIST