Segueix-nos F Y T R

Apedreguen la seu del Círculo Balear

| Palma |

La Fundació Círculo Balear ha denunciat avui que la seva seu del carrer Sant Miquel de Palma ha estat apedregada. L'esdeveniment ha produït el trencament de diversos vidres, i la Fundació encapçalada per Jorge Campos ha posat aquests fets en coneixement de la Policia Nacional.

El Círculo Balear ha informat en un comunicat d'aquesta agressió i Campos assegura que des que el Govern va anunciar un canvi en la política lingüística «en favor de la llibertat, els sectors catalanistes radicals han iniciat una campanya cada vegada més violenta d'assetjament als membres de l'executiu com al Círculo Balear per ser l'entitat independent més important en la defensa de les llibertats i drets constitucionals».

«Aquests fets -assegura l'ens de Campos- demostren l'extremisme al que ha arribat el nacionalisme catalanista a les Balears en protestar, fins i tot de forma violenta, per unes polítiques que el Govern encara no ha duit a terme».

Campos, que confia que aquests fets no quedin impunes, ha sol·licitat protecció especial a la Delegació del Govern perquè la conferència que demà ha organitzat aquesta fundació a Palma amb el president de Convivència Cívica Catalana, Francisco Caja, es pugui celebrar sense incidents.

+ VIST