Segueix-nos F Y T R

Neix un nou partit polític anticatalanista a les Balears

|

Una nova formació política se suma a la llista de noves entitats i partits espanyolistes a les Illes, Opció Nostra. Amb l?anticatalanisme com un dels pilars fonamentals, Opció Nostra (així nom el nou partit) neix per aprofitar la situació que es viu a Catalunya i la proliferació d?entitats gonellistes a les Illes.

Després de conèixer la creació de noves entitats ultra espanyolistes (com ara Societat Civil Balear, Societat Cívica Balear o Convivencia Balear), el naixement de forces polítiques d?extrema dreta (com ara Vox Baleares o Actúa Baleares), trobam una nova formació que segueix les mateixes línies anticatalanistes.

Membres
Dels seus integrants no se sap gaire encara, ja que encara no han fet cap acte de presentació públic. No obstant això, a les xarxes socials ja es poden visitar els seus perfils públics, on ja han penjat l?argumentari principal, el logotip, algunes fotos sobre els seus membres i el primer comunicat.

Els primers noms que es coneixen són els de José Luís Ruiz, president de la formació, i Andrea Ruiz, vicepresidenta.

Argumentari
La defensa de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola, juntament amb l'odi al català, formen part de les primeres publicacions que fan a la xarxa. També han tengut lloc per a comentar el context veneçolà i Maduro, els presos polítics de Catalunya i la custòdia compartida.

A les xarxes també han fet notar el seu suport a Valores en Baleares, Societat Civil Balear i Mos Movem; tota una declaració d'intencions.

+ VIST