Segueix-nos F Y T R

Aina Aguiló aprofita la desgràcia de la #Torrentada9oct per a fer catalanofòbia

|

Aina Aguiló ha enviat aquest dijous un comunicat en nom del seu partit SUMAM en què aprofita la tragèdia de les inundacions d'aquest dimarts al Llevant de Mallorca per a fer catalanofòbia.

Tot i voler traslladar el seu condol i suport als veïns afectats per la «tragèdia humana», afirma que hi ha hagut una «nefasta gestió i poc comportament ètic» per part de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Així, insisteix a demanar la dimissió de la presidenta del Govern i del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat. I tot seguit, intenta relacionar la desgràcia de les inundacions amb la promoció de la llengua catalana i insinua que es prioritza la llengua a la seguretat dels ciutadans: «Prioritzar les targetes del català en els hotels de Mallorca, per sobre de la seguretat dels ciutadans de l'illa, demostra un alt nivell de negligència que és inassumible per a tots habitants».

Finalment, pronostica que la catàstrofe «tornarà a passar si es continua amb la seva gestió»: «L'urbanisme en zones de perill d'inundació és responsabilitat directa dels governants. Per això, la ciutadania ja només espera una escletxa de decència amb la seva dimissió com a presidents».

+ VIST