Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] La Guàrdia Civil presenta el magatzem de les festes de Sabadell com si fos un 'zulo' terrorista ple d'explosius

|

El vídeo no guanyarà cap Òscar, encara que podria concórrer en la categoria d'efectes especials i de ciència ficció. L’equip de premsa de la Guàrdia Civil ha difós un vídeo d’un dels escorcolls realitzats de matinada a Sabadell, on es veu una olla, pots i bosses sobre una taula d’un magatzem. Segons ha informat la Directa, aquest local s’hauria fet servir per guardar-hi material pirotècnic emprat en el correfoc de la Comissió de Festes Populars.

Per a 'descobrir' aquest material tan perillós, el cos militar espanyol ha mobilitzat un centenar de membres equipats amb material de guerra.

L'operació de la Guàrdia Civil, de clar contingut polític, s'ha desenvolupat a Mollet del Vallès, Sabadell (Vallès Occidental), Santa Perpètua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) i Sant Pere de Torelló (Osona).

Les nou persones detengudes seran traslladades fins als calabossos de la caserna de Valdemoro, a la comunitat de Madrid, on moltes altres persones detengudes han patit maltractaments. Fonts del Ministeri de l’Interior espanyol assenyalen que podrien prestar declaració dimecres horabaixa o dijous al matí a les dependències de l’Audiència Nacional espanyola, al carrer Gènova de la capital de l’Estat espanyol.

+ VIST