Segueix-nos F Y T R

La Policia espanyola intervé en una festa il·legal a una casa de Manacor i hi troba amagada una plantació de marihuana

La Policia espanyola intervé en una festa il·legal a una casa de Manacor i hi troba amagada una plantació de marihuana. | Policia Nacional espanyola

| | Palma |

Agents de la Policia Nacional espanyola, en col·laboració amb la Policia Local de Manacor, han procedit aquest divendres a la detenció de dos homes de 39 i 30 anys d'edat com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en desmantellar una plantació de marihuana i intervenir una festa il·legal a una casa de camp situada a Manacor.

Segons ha informat la Policia espanyola aquest dissabte, els agents han tingut coneixement l'horabaixa d'aquest divendres que s'estava celebrant una festa il·legal en una casa de camp ocupada a Manacor.

Al voltant de les 17.30 hores, els policies s'han dirigit fins al lloc dels fets, identificant els assistents i aixecant un total de 19 actes per infracció administrativa per infringir la normativa relacionada amb la Covid-19.

Una vegada a l'immoble, els agents han pogut comprovar com a l'interior d'una de les habitacions s'hi trobava una plantació de marihuana amb prop de 30 plantes i amb tots els sistemes i aparells necessaris per al seu cultiu, motiu pel qual s'ha detingut als dos habitants, qui han reconegut ser els propietaris de la plantació.

Posteriorment, agents de Policia Judicial de Manacor han dut a terme una entrada i registre en el qual s'han intervingut 30 plantes de marihuana, útils necessaris per al seu cultiu, a més de diverses pastilles i paperetes, suposadament d'èxtasis i ketamina, així com un quilo de cabdells de marihuana. També s'ha localitzat una pistola d'aire comprimit. Els presumptes autors han passat aquest migdia a disposició judicial a Manacor.

Relacionat
+ VIST