Segueix-nos F Y T R

El web espanyol de fake news 'OKDiario' prepara el seu aterratge a Mallorca

|

El web espanyol de fake news 'OKDiario', dirigit per Eduardo Inda, prepara el seu aterratge a Mallorca, amb un equip format per set extreballadors de la sucursal d'El Mudo a les Illes Balears.

Les oficines del portal web d'agitació extremista s'instal·laran al centre de Palma i, de moment, ja han aconseguit donacions de doblers per part d'algunes grans cadenes hoteleres. Un dels empresaris que més interès a mostrat en el projecte de muntar OKDiario a Mallorca, és Gabriel Escarrer Jaume, conseller delegat i vicepresident de Meliá Hotels International.

La web matriu madrilenya ha tengut pèrdues econòmiques durant algun exercicis, malgrat que l'any 2016 va rebre un préstec estatal sense garanties ni avals de 300.000 euros per part de l'empresa pública Empresa Nacional de Innovación.

L'any 2017, Francisco Mercado, que havia estat 'cap d'investigació' d'OKDiario', va presentar una demanda contra el director d'aquest mitjà, Eduardo Inda, a causa de les «manipulacions i falsificació del seu treball en contra de la seva voluntat i sense el seu consentiment».

+ VIST