Segueix-nos F Y T R

La Policia Local de Manacor retira de la circulació el 'quad' amb simbologia feixista

|

Després de mesos passejant símbols feixistes per Manacor i comarca, finalment, la Policia Local de Manacor ha retirat de la circulació la moto tipus quad, ja que no disposava de la documentació en regla.

Els incidents provocats pels dos individus que es movien amb el vehicle són nombrosos.

El 30 de juny de 2020, alguns manacorins varen denunciar que l'individu del quad acompanyat d'un altre home i d'una dona, havien passejat per Manacor amb simbologia feixista i havien entrat a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

El 14 de juliol de 2020, es feia públic un vídeo on es podia veure el quad voltant per Manacor amb la bandera franquista.

El 16 d'agost de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denunciava que «els supremacistes espanyols del 'quad' continuen exhibint símbols feixistes amb total impunitat. Avui devora Algaida»,

El 7 de desembre de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca va tornar a fer pública la denuncia de la «impunitat amb que es mouen els feixistes que es passegen per diversos municipis de Mallorca provocant els seus habitants i exhibint banderes franquistes» i informava que «aquest dilluns els feixistes han estat voltant pel centre de Manacor», «a dues passes de la comissaria de la policia espanyola»

+ VIST