Segueix-nos F Y T R

Armengol ofereix asil a les dones i nines afganeses i una fundadora de Vox li demana si és perquè «necessitau nines per als puters de l'illa?»

|

Aquests dies, tant la presidenta del Govern, Francina Armengol, com la Consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago han demanat al Govern espanyol i a les institucions de la Unió Europea que facin tot el possible per garantir la vida, la integritat i els drets de les dones a Afganistan, després del retorn al poder dels talibans.

Des del Govern s'han oferit les Illes Balears per acollir persones refugiades provinents d'Afganistan i s'ha oferir asil a dones i nines afganeses que vulguin fugir dels talibans.

Els oferiments del Govern han estat rebuts amb sarcasme i bromes de dubtós gust i legalitat fetes des d'uns altres talibans, els de l'espanyolitat. Així dirigents del partit ultraespanyolista han qüestionat aquests oferiments i han recorregut a un humor macabre i violent.

Fins ara la que ha arribat més lluny ha estat la periodista i fundadora de Vox, Cristina Seguí, que en resposta a la notícia que el Govern s'ofereix per acollir dones i nines afganeses, ha llançat una pregunta a Armengol: «heu de menester nines per als puters de l'illa?»

+ VIST