Segueix-nos F Y T R

Jorge Campos (Vox) entra a un espectacle de boxa prohibit a menors amb els seus fills menors i en braveja a les xarxes

|

El delegat a les Balears del partit neofeixista Vox, Jorge Campos, va dur els seus fills, menors d'edat, a la vetlada de boxa que es va fer aquest diumenge a Inca.

Talment com qual els va dur als toros, també n'ha bravejat a les xarxes.

La Llei 9/2019, de 19 de febrer, de l'atenció i els drets de la infància i l'adolescència de les Illes Balears diu en el seu capítol X, Article 53. 'Establiments i espectacles públics':

1. Es prohibeix l’entrada i la permanència de persones menors d’edat als establiments, locals o recintes següents:

a) Aquells en què tenguin lloc activitats o espectacles violents, pornogràfics, de maltractament animal o de contingut perjudicial per al desenvolupament correcte de la seva personalitat.

d) Aquells en què tenguin lloc competicions o espectacles esportius el reglament dels quals prevegi la producció de danys físics per a qualsevol dels participants, la pràctica dels quals queda, així mateix, prohibida a les persones menors d’edat.

Cal recordar que el Govern va prohibir l'entrada a una vetlada similar celebrada al Trui Teatre l'any 2019, basant-se en aquesta llei.

Des de la Federació Balear de Boxa s'ha fet públic un comunicat en el qual s'agraeix la col·laboració de l'Ajuntament d'Inca per aquest espectacle anomenat 'Inca Boxing Night'.

La Federació destaca en el seu comunicat l'assistència de Marga Prohens, presidenta del PP balear; Xisca Porquer, batlessa de Campos; Mercedes Celeste i David Diez, regidors de Palma i el mateix Jorge Campos.

+ VIST