Segueix-nos F Y T R

Els jutges espanyols són intocables

|

Els jutges espanyols són intocables. I pobre de qui s'atrevesqui a criticar-los. No accepten ni crítiques, ni bromes.

Aquest dimecres matí, la ministra espanyola de Justícia, Pilar Llop, ha censurat el cartell col·locat en una exposició a Palma en la qual es veu un jutge que qüestiona la violència de gènere.

Llop ha reaccionat així a l'esmentada pancarta en què apareix un jutge que es dirigeix a una dona amb un braç en cabestrell i li diu: «Com he de creure que el seu marit la maltracta si vostè és viva!!».

Aquest cartell, exposat a l'Estació Intermodal de Palma amb el suport del Ministeri d'Igualtat i altres institucions autonòmiques, ha provocat les crítiques i el rebuig de les associacions de jutges i magistrats que l'han qualificat de «contraproduent» per incórrer en estereotips i tòpics «falsos, ridículs i injustos».

L'Institut Balear de la Dona (IB-Dona) ha demanat disculpes «a les persones que s'hagin pogut sentir ofeses» per una vinyeta de l'exposició sobre micromasclismes que es pot veure durant aquests dies a l'Estació Intermodal de Palma.

A través del compte de Twitter, l'IB-Dona ha informat que ja s'ha censurat la imatge de l'exposició de Diana Raznovich, que està instal·lada a l'estació amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Les xarxes socials han reaccionat a la censura amb rèpliques i mems del dibuix censurat.

+ VIST