Segueix-nos F Y T R

L'oficina de la Guàrdia Civil a Calvià està «en estat deplorable, sense aire condicionat, el sostre romput i poals en terra»

|

Sovint les dependències de la Guàrdia Civil a Mallorca pareixen solls de porcs. Ara ja estat una associació que agrupa agents del cos militar espanyol, la Unión de Guardias Civiles, la que ha denunciat «l'aspecte deplorable» de l'oficina d'Atenció al Ciutadà de la Guàrdia Civil a Calvià, que segons ells presenta «un aspecte depriment i totalment tercermundista».
L'organització ha recordat que Calvià és un municipi molt extens i una zona «plenament turística». «De fet és on trobam la major concentració d'hotels a Mallorca, per la qual cosa és el municipi amb més turistes de l'illa i amb el major índex de fets delictius», han afegit.

En aquest sentit, han lamentat que l'estampa de l'oficina és «deplorable, sense aire condicionat malgrat l'actual onada de calor, el sostre romput o inexistent, i poals en terra per recollir l'aigua que degota constantment» i afegeixen que en algunes ocasions, es formen bassiots que han de ser eixugats pels agents de servei».

«És una vergonya que es doni aquesta imatge a turistes que han d'anar obligats a presentar denúncies com a víctimes o perjudicats d'un delicte, o també a policies d'altres països que presten servei en aquesta unitat en aquestes dates estiuenques», han conclòs en el comunicat.

+ VIST