Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Brutal agressió trànsfoba al metro de Barcelona

|

El passat dissabte va tenir lloc una agressió trànsfoba a la línia 1 del metro de Barcelona. En un vídeo, difós a les xarxes socials, es veu com un home agredeix brutalment una de les passatgeres sense que cap altre ciutadà faci res per aturar-lo.

Segons expliquen els testimonis dels fets, l'home va començar a recriminar a la dona «la seva forma de comportar-se i la seva feminitat». Li deia que es tragués la perruca. Ella li va demanar fins a tres vegades que la deixàs en pau. No obstant això, l'agressor va continuar burlant-se de la seva manera de ser, i a continuació va començar l'agressió física, com es veu al vídeo.

El president de l’Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha condemnat l’agressió i ha comunicat els fets als Mossos d’Esquadra, que ja investiguen el cas. L’Ajuntament de Barcelona també ha activat el protocol per a aquest episodi de violència trànsfoba.

L'Observatori ha alertat que durant els cinc primers mesos de l'any han augmentat un 15,8% les incidències per LGTBIfòbia a Catalunya (110 davant les 95 del 2022).

+ VIST