Segueix-nos F Y T R

Cinc individus, entre els quals dos candidats de VOX, agredeixen una regidora del PSOE

|

El PSOE ha denunciat l'agressió per part de cinc individus, entre els quals dos candidats de VOX, a una regidora del partit a un municipi de la Comunitat de Madrid.

La Guàrdia Civil investiga l'agressió a una regidora del PSOE de Perales de Tajuña, a la Comunitat de Madrid. Els fets varen passar la matinada d'aquest dilluns, durant la festa major de la localitat. Un grup de cinc persones varen atacar la regidora socialista i la seva parella. A causa de les lesions, varen haver de ser traslladades a l'hospital.

Segons denuncia l'agrupació local del PSOE, dos dels presumptes autors anaven a la llista de VOX a les eleccions municipals del 28 de maig.

La Guàrdia Civil no n'ha donat detalls perquè la investigació està en curs, però han confirmat que cinc persones varen agredir dues dones.

Els agents de la Guàrdia Civil i de la policia local varen identificar tant la parella que va denunciar els fets com els cinc atacants, que no varen fugir del lloc. Segons els socialistes, el fill de dos anys de la parella va presenciar l'agressió.

Perales de Tajuña és un poble d'uns 3.000 habitants on el 28M va guanyar el PP amb sis regidors. Els socialistes varen aconseguir cinc representats. VOX va obtenir el 7,3% dels vots, però no va obtenir representació.

+ VIST