L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca presentà ahir vespre dos toms de luxe amb 726 receptes de plats dolços i salats que els seus membres han assaborit en les seves reunions mensuals al llarg dels darrers 20 anys. L'obra, editada pels cellers Josep Lluís Ferrer de Binissalem, és un treball de Gabriel Morell Solivellas i de Josep Vidal Alcover.
La presentació es realitzà al Reial Club Nàutic de Palma. El llibre, que es titula Historia y evolución de la cocina de Mallorca, efectua un recorregut per la gastronomia de l'Illa amb un disseny molt acurat i amb fotografies a tot color.
L'Acadèmia, que és formada només per homes, compta en
l'actualitat amb 28 membres presidits per Raimundo Clar.
Aquest és el quart recull de plats que realitza l'Acadèmia, però
també el més ambiciós. Gabriel Morell explica que «la cuina
mallorquina ha experimentat durant aquest darrers anys una
transformació profunda, íntimamt lligada a la nostra forma de
vida».
