Segueix-nos F Y T R

Ona Mediterrània supera els 10.000 euros a 5 dies d’acabar el #VerkamiOna

L’emissora mallorquina en català s’ha posat com a repte arribar als 14.000 euros per poder continuar emetent i renovar els estudis

|

Després de dos anys de «fer feina de valent», com asseguren al seu compte de Twitter, Ona Mediterrània demana ara la col·laboració dels oients per poder professionalitzar-se i continuar emetent programes i música pel 98.0 de la FM i per internet. En total, necessiten 14.000 euros. Ja han superat els 10.000, però si en 5 dies no aconsegueixen la fita, els doblers es retornen als mecenes.

Algunes de les recompenses grans ja s’han esgotat: la ballada que els va regalar Al-Mayurqa o el concert del grup Taverners, si bé la majoria de mecenes han optat per fer aportacions més petites.

Ona Mediterrània ha jugat un «paper fonamental», com comenta el seu director Tomeu Martí, els dos darrers anys, «donant veu a moviments socials silenciats pel poder» a programes com Taula Educativa –produït per docents– o Es Jai de Sa Barraqueta –realitzat per jubilats. De fet, l'Assemblea de Docents ha col·laborat amb 500 euros.

L’aposta per la llengua pròpia i la independència política han estat la seva bandera els darrers temps.

El #VerkamiOna, com s'ha donat a conèixer a través de les xarxes socials, és un projecte de micromecenatge que pretén recaptar doblers per millorar els estudis i per continuar emetent.

Per a saber-ne més i col·laborar en el Verkami s'hi pot accedir des d'aquest link:http://www.verkami.com/locale/ca/projects/11642-la-radio-mallorquina-ona-mediterrania-vol-continuar-i-millorar-els-equipaments.

 

+ VIST