Segueix-nos F Y T R

La Directa es presenta a Mallorca aquest cap de setmana

|

El mitjà de comunicació La Directa ha organitzat per aquest cap de setmana dues presentacions a Mallorca, a Manacor i Palma. Aquest mitjà, en català, d'actualitat, investigació, debat i anàlisi, va néixer l’any 2006 i compta amb més de 2.000 subscriptors que donen suport al projecte.

Les presentacions seran aquest divendres 18 de setembre a Manacor a partir de les 19 h, al bar Ca’n Lliró. I dissabte a Palma en el marc de la I Trobada de Mitjans Lliures de Mallorca, a la plaça del Pes de la Palla a partir de les 20 h.

La Directa es presenta com un mitjà que ajuda a visibilitzar les pràctiques dels moviments socials, els projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l'actual i els col·lectius invisibilitzats per la majoria de mitjans de comunicació.

«Les persones que integrem aquest projecte assembleari, autogestionat i descentralitzat entenem la comunicació com una eina de transformació social i no com a simple mercaderia o negoci», aquesta és l’essència del projecte comunicatiu de La Directa, segons expliquen ells mateixos. El mitjà compta amb diversos col·laboradors a les Illes, arreu dels Països Catalans i del món.

+ VIST