Segueix-nos F Y T R

Comença la tercera temporada d’Ona Mediterrània

Imatge d'arxiu d'una entrevista al president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat. | Ona Mediterrània

|

El dilluns 28 de setembre comença la tercera temporada de programació regular d’Ona Mediterrània. Aquesta nova temporada l’emissora aposta, més que mai, per una programació pròpia, centrada en l’actualitat més propera i en la música.

Gràcies al projecte de Verkami que l’emissora va realitzar aquest estiu, Ona Mediterrània comença aquesta nova temporada amb moltes millores tècniques importants tant a l’estudi principal com a l’estudi de gravació.

Els matins de l’emissora, com en les anteriors temporades, estaran dedicats a la informació més propera. A les tardes serà el torn dels moviments socials i de la música, i els vespres serviran per fer una darrera mirada a l’actualitat i a la cultura. Més de catorze hores diàries de programació pròpia i de música en català.

Enguany Ona Mediterrània torna a incorporar un programa esportiu. Conduït per la periodista esportiva Magdalena Estelrich, cada dia, de dilluns a divendres, després de l’informatiu vespre, els esports de casa nostra tornaran a tenir una veu a l’emissora.

Aquesta primera setmana de programació servirà per presentar els nous programes i les noves incorporacions d’Ona Mediterrània.

+ VIST