Segueix-nos F Y T R

“Quina tudadissa”

Els socialistes de Calvià denuncien que en plena crisi el batle hagi decidit comprar-se un nou cotxe oficial que costa més de 31.000 euros

| Calvià |

El PSOE de Calvià ha qualificat de "broma de mal gust" la darrera iniciativa del batle de Calvià, Carlos Delgado. Els socialistes denuncien que en plena crisi, l'Ajuntament de Calvià, governat pel PP, hagi adquirit un nou cotxe oficial al servei de Delgado per un valor de compra de 31.228,95 euros.

El secretari general el PSOE, Antoni Manchado, ha qualificat de "malbaratament indecent" la compra del nou vehicle, "no sols perquè té un elevat preu, sinó perquè ho han fet en un moment molt inoportú, quan el sector turístic del municipi passa una temporada molt complicada per la baixa facturació i la ciutadania es veu afectada per una dura crisi econòmica en la qual tothom s'ha d'estrènyer el cinturó", recorda.

Manchado qualifica de "broma de mal gust" que el PP presenti avui en el ple de l'Ajuntament unes ridícules mesures d'ajustament per la crisi, i seguidament gasti els diners de tots els ciutadans a comprar-se un "cotxe fantàstic". "Si ja ens semblava un mal acudit que el batle anunciàs a bombo i plateret que es redueix el seu sou de 92 mil euros un 2 per cent, quan fa any i mig se'l va pujar un 50%, trobar-nos ara amb la compra fa un parell de mesos d'un nou vehicle oficial, quan la Sala ja en tenia dos, ens sembla una decisió lamentable i un mal ús dels diners de tots, que no té cap gràcia".

Des del PSOE critiquen amb duresa que aquest mes, els ciutadans reben a casa seva els rebuts de l'Ajuntament sobre l'IBI, que arriben a pujar fins a un 45% respecte a l'any passat, "amb el que ens costa a tots pagar aquesta espectacular pujada d'impostos". "I siguem conscients -avisen els socialistes-, que és per pagar sous a 40 assessors, publicitat i propaganda i un nou cotxarro oficial. Una indecència i abús".

+ VIST