Segueix-nos F Y T R

50.000 euros pel benestar del Pla

El Pla Municipal de Serveis Socials de la Mancomunitat es presentà ahir

| Manacor |

El Pla Municipal de Serveis Socials de la Mancomunitat del Pla, formada per catorze localitats, preveu una inversió de 50.000 euros a la zona amb l'objectiu de donar respostes a les necessitats concretes detectades per millorar el dia a dia. Així ho explicà ahir el conseller de Benestar Social del Consell de Mallorca i president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Jaume Garau, durant la presentació del document, acompanyat per la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual.

"Donam suport a la línia moderna que segueix l'entitat supramunicipal de fer feina de manera conjunta, però tenint actuacions en cada poble amb un lligam comú", afegí Garau. A més, el responsable de l'IMAS manifestà que la quantitat aportada és fruit de diferents convenis amb els quals "volem actuar i pal·liar la crisi d'avui dia, que afecta moltes famílies". Amb aquesta iniciativa es pretén també consolidar el personal de Serveis Socials, obrir vies de relació estables amb l'Executiu, aprofitar i augmentar els recursos disponibles, refermar els plans d'actuació per a col·lectius específics i implantar sistemes de qualitat, entre d'altres. Així mateix, la institució insular ja hi destinà l'any passat prop de 50.000 euros.

Eines informàtiques

Durant l'acte, Jaume Garau i Joana Maria Pascual signaren igualment el conveni de col·laboració per dotar d'eines informàtiques la gestió dels serveis comunitaris bàsics (Essap), la qual cosa permetrà informatitzar els expedients individuals i familiars dels usuaris dels serveis comunitaris bàsics als municipis de la zona.

+ VIST