Segueix-nos F Y T R

Ginard torna a pegar amb la destral grossa contra UM

Els exmilitants d'UM a Campos expliquen en un full informatiu els motius de la seva sortida. S'hi diu que “a UM en alguns casos es frega l'independentisme més extrem”

Guillem Ginard, regidor del Grup Mixt. | J. Socies

| Campos |

Un any més, aprofitant una de les fires del poble, Guillem Ginard "i la seva gent" han editat un nou número del full informatiu Es Molí, on volen deixar ben clar que "seguim fent feina per Campos amb més força que mai".
En el paper els ex UM carreguen de valent contra el partit de Melià i Monjo, que "ha traït els campaners avantposant el mercadeig de càrrecs, sous i cadires a la realització de projectes a Campos" i s'assenyala que "UM ha fet perdre més de 10 milions d'euros al municipi de Campos i centenars de llocs de feina. Mentre UM no repari el mal que ha fet, qualsevol que defensi i representi aquestes sigles dins el nostre municipi encarnarà i representarà la traïció, l'engany i el perjudici premeditat al poble".

Hereus d'UM

Aquest full informatiu duu el mateix nom, Es Molí, que el que fins ara treia al carrer l'agrupació de la formació nacionalista a Campos i, de fet, segueixen amb el mateix número.Aquesta publicació és la que fa 30 i no és la primera de la nova formació que puguin formar els cinc regidors del grup mixt i els més de noranta afiliats a UM-Campos que abandonaren la formació acompanyant Guillem Ginard.

En el text també hi ha al·lusions a un dels motius que esgrimí Ginard en el moment d'anunciar que se n'anava d'UM, i diu així: "En els darrers mesos UM s'ha submergit dins una deriva nacionalista catalanista que en alguns casos i persones frega amb l'independentisme més extrem i radical, deixant de banda els principis fundacionals sustentats sobre el seny i la moderació, el centrisme, el regionalisme i el liberalisme". Els de Ginard asseguren en el seu escrit que "UM és un partit inexplicablement venut a l'esquerra. Qualsevol discrepància amb el Govern és pura comèdia".

En un destacat del fullet, Guillem Ginard i la seva gent demanen perdó "a totes les persones que votaren UM confiant en el seu compromís amb Campos. Nosaltres ens sentim enganyats i traïts, per això no volem ni podem continuar donant la cara per un partit que no ha tingut cap escrúpol per perjudicar tot un poble a canvi de satisfer la seva fam de càrrecs i cadires".

Campos Unit

El nom de la nova formació dels de Ginard continua com la gran incògnita, per això quan aquest full aparegué per les cases dels campaners hi apareixia una adreça de correu electrònic, encapçalada pel nom de "Camposunit", un e-mail que ja fa temps que empra Ginard i que ja va fer pensar a alguns en el nou nom. Per la seva banda, Ginard assenyalà que fins després de la fira que celebra avui Campos no obrirà boca per anunciar el nom.
Per part d'Unió Malloquina, no volgueren fer cap tipus de declaracions al respecte.

+ VIST