Segueix-nos F Y T R
festes populars

Jeroni Salom demana a Antoni Pastor i Josep Barrientos que «rectifiquin»

El president del PP de Mallorca afirma que no convidar el president Bauzá a les festes locals respon a 'interessos partidistes'

| Manacor |

El president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, demanà ahir dijous als batles de Manacor i Son Servera, Antoni Pastor, i Josep Barrientos, respectivament, que «rectifiquin la seva actitud» de no convidar el president del Govern, José Ramón Bauzá, a les festes dels municipis. Per a Salom això «respon més a interessos partidistes que a la tasca institucional que com a primers edils han d'exercir».

En roda de premsa, Salom criticà que aquests batles «es permetin el luxe» de no convidar el cap de l'Executiu balear a les festes del seu municipi, tenint en compte que Bauzá és el president de «tots els ciutadans de Balears, i ningú té dret a privar els veïns de la visita del president, que va ser escollit democràticament».

«Quan hi ha hagut un president socialista, aquest ha assistit a festes de municipis governats pel PP i mai no l'han vetat», afirmà Salom.

Aquesta és la segona reacció provinent dels conservadors, després que el PP de Manacor ja exigís públicament a Pastor una rectificació de la seva actitud de no convidar Bauzá.

+ VIST