Segueix-nos F Y T R
Sant Agustí de Felanitx, incidents i judici

«No volem el seu perdó, volem que se'n vagin»

Els encausats pels incidents del Cosso de Felanitx anuncien que s'han arxivat les multes de 5.000 euros que Delegació del Govern els imposà

| Felanitx |

L'expectació era gran aquest migdia a Felanitx. No de bades hi havia anunciada una roda de premsa dels encausats pels incidents a les festes de Sant Agustí de la localitat de l'any 2011.

Tot i que el motiu de la convocatòria no s'havia desvetllat, aquest matí -abans de l'hora prevista- Felanitx en Moviment (@FelanitxMviment) ha deixat anar al seu perfil tuitaire l'anunci: "s'han arvixat les multes de 5.000 euros del #Cosso11".

Per aquest motiu, els 'flitats' a la festa felanitxera han organitzat un acte davant les portes del consistori que inicià al seu dia el procés judicial en contra dels veïns, que finalment s'arxivà, igual com ha passat ara amb les sancions interposades per la Delegació del Govern.

«No volem el seu perdó, volem que se'n vagin», deien els ja exencausats en referència a l'equip municipal de Govern, al capdavant del qual hi ha Biel Tauler (PP). Així mateix, ho han escenificat col·locant unes maletes a l'entrada de l'Ajuntament i desitjant-los 'bon viatge'.

Així mateix, els veïns que foren processats han publicat a Youtube un vídeo en el qual exposen la seva particular versió dels fets; una història que ha durat gairebé dos anys i que avui toca a la seva fi.

+ VIST